Завантаження ...

Ці три інтимних секрети чоловіків зобов'язана знати кожна жінка

Ці три інтимних секрети чоловіків зобов'язана знати кожна жінка фото

Ні для кого не секрет, що інтим дуже важливий для гармонійної взаємодії партнерів. Для цього треба розуміти і відчувати один одного, а також не соромитися обговорювати "незручні" питання. Про це пише Brainum.

У чоловіка завжди сильне бажання задовольнити свого партнера

Часто чоловіки беруть занадто багато відповідальності за процес і результат, намагаються все контролювати. В результаті секс для них може стати полем битви і навіть випробуванням. А розслабитися чоловік зможе тільки тоді, коли буде впевнений, що вам з ним дійсно добре. Тоді він по-справжньому зможе насолодитися близькістю.

Чоловік просто не може дочекатися близькості з вами

Це так, чоловіки хочуть менше розмов і більше справи. Завдання жінки тут, "тримати оборону", але не перестаратися. Адже в певний момент чоловік просто втратить інтерес і відправиться "штурмувати нову фортецю".

Чоловіка хвилює, як виглядає його тіло

Прийнято вважати, що хвилюватися при інтимі через "недоліки" тіла властиво жінкам, а чоловік завжди впевнений, що він Аполлон. Але це не так, чоловікам теж дуже важливо, як виглядає при цьому їх тіло і чи схвалює його партнерка. Так що не соромтеся хвалити свого партнера за" кубики", сильні руки, мужній торс і так далі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: