Завантаження ...

Ці ознаки вказують на те, що партнер вам не пара

Ці ознаки вказують на те, що партнер вам не пара фото

Сильні почуття, закоханість, швидкий розвиток стосунків та збіг за смаками - абсолютно не гарантують, що на вас чекають щасливі стосунки. Як зрозуміти, що з партнером вам не по дорозі - читайте в матеріалі Styler.

Невиконання обіцянок

Якщо партнер спочатку обіцяє і потім не виконує або взагалі цей факт заперечує - то він точно вам не пара. Дуже важко потім серйозно сприймати слова людини, яка не дотримується обіцянок.

Тобто якщо чоловік обіцяє прийти на побачення, в результаті цього не робить, а ще гірше - про зміну планів не попереджує - то це вже привід задуматись, чи потрібний такий партнер.

Різні погляди на життя

Не дарма кажуть, що закохані мають дивитись в одну сторону. Якщо для чоловіка, наприклад, в планах сім'я і діти, а в жінки - побудова успішної кар'єри, то надалі їм буде складно разом. Різні цілі та плани - яскрава ознака, що в пари немає майбутнього.

Починати стосунки на відстані

Любов на відстані - це всього-на-всього ілюзія стосунків, оскільки по суті жінка без чоловіка.

Одна справа - якщо ви вже живете разом і чоловік на кілька місяців їде на роботу чи в інших справах. І зовсім інша, якщо ви перебуваєте в так званому "режимі очікування".

Емоційні "гойдалки"

Багато хто вважає, що сварки в стосунках - це нормально. Частково так і є, однак якщо сварка - єдиний спосіб додати гостроти, то це поганий знак.

Тільки в кіно сильна суперечка і яскраве примирення в ліжку виглядають красиво. Однак в житті постійні скандали втомлюють людей і в результаті вони вирішують розірвати стосунки.

Тотальний контроль та ревнощі

Стосунки, в яких в одного партнера відсутня довіра до іншого - не призведуть ні до чого хорошого. Постійні заборони на зустрічі з друзями, контроль при виборі одягу, місця роботи - це обмеження свободи. Не варто сподіватися, що партнер зміниться. Навпаки, з часом контроль тільки посилиться і перебувати в таких стосунках стане ще складніше.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: