Завантаження ...

Чому чоловік раптово припиняє листування: три небанальні причини

Чому чоловік раптово припиняє листування: три небанальні причини фото

Знайомства в інтернеті мають багато підводних каменів. Ви вже кілька тижнів або місяців активно листуєтеся, плануєте зустріч, але раптово спілкування різко переривається. Чоловік зникає зовсім або просто зникає на деякий час, а потім з'являється. При цьому жодних пояснень чи причин немає. Психологи зазначають, що така поведінка чоловіка не є приводом для занепокоєння. Швидше - приводом замислитися над тим, чи варто продовжувати спілкування. Чому чоловіки припиняють листування - читайте нижче.

Інша жінка

Незалежно від того, що вам розповідав про себе новий знайомий, у його житті може бути інша жінка. Це може бути дружина, з якою намітилися тимчасові труднощі, і він почав шукати спілкування на стороні. Або кохана, з якою він посварився, а потім знову помирився. Ніхто не зізнаватиметься, що листується від туги чи нудьги.

Буває так, що після тяжкого розриву чоловік вважає, що готовий до нових стосунків і починає спілкування. Але через деякий час усвідомлює, що почуття не згасли й він поки що не готовий навіть до особистої зустрічі з іншою жінкою.

Ну і найскладніше - він зустрів когось, хто його захопив, і це у процесі спілкування з вами. Це може бути випадкове знайомство в реальності або ж - таке ж листування. Поки партнери перебувають на стадії обміну повідомленнями, вони мають повне право вести подібні листування ще з кимось.

Спортивний інтерес

Деякі чоловіки за допомогою листування намагаються підняти свою самооцінку. І практично все, що їм потрібно - симпатія жінки. Він знайомиться, підтримує спілкування і коли бачить, що жінка ним захоплюється - йде з обрію.

Таким чоловікам достатньо знати, що він вам цікавий і ви готові піти з ним на побачення. При цьому до його планів не входить продовження спілкування.

Він вирішив, що вас не зацікавив

Жінки вважають, що чоловіки повинні виявляти більше уваги жінкам, які їх цікавлять. І така увага має проявлятися у частих повідомленнях, дзвінках, наполегливості під час обговорення особистої зустрічі. Однак сучасні чоловіки впевнені, що і жінка має проявляти свою активність та ініціативу.

Якщо чоловік бачить у відповідь на свої повідомлення односкладові відповіді, відсутність зацікавленості, ви ні про що не питаєте, першою не пишете - він почне згортати спілкування, тому що гру в одні ворота не люблять більшість чоловіків.

Намагайтеся виявити більше активності, якщо хочете довести спілкування до особистої зустрічі. Впізнавайте свого співрозмовника, пишіть йому іноді першою, відповідайте на його запитання більш активно.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: