Головне про осушувачі повітря

Осушувач повітря виконує важливу функцію по контролю за рівнем вологості навколишнього середовища. Осушувач повітря, це важливий побутовий прилад, який застосовується не тільки в житлових приміщеннях, але і в комерційній сфері

Осушувач повітря виконує важливу функцію по контролю за рівнем вологості навколишнього середовища. Осушувач повітря, це важливий побутовий прилад, який застосовується не тільки в житлових приміщеннях, але і в комерційній сфері

Осушувач повітря виконує важливу функцію по контролю за рівнем вологості навколишнього середовища. Осушувач повітря, це важливий побутовий прилад, який застосовується не тільки в житлових приміщеннях, але і в комерційній сфері. Такі апарати відносяться до типу кліматичного обладнання.
 

У чому полягає шкідливість вологого повітря

Якщо повітря відрізняється підвищеною вологістю, то воно не підходить для дихання людини та може нашкодити здоров'ю. При відсутності нормальної системи вентиляції таке повітря безпосередньо шкодить серцево-судинній системі людини, особливо в літньому віці.
 
Та й для приміщення вологе повітря шкідливе – в результаті розвивається грибок, особливо, якщо для цього відповідна температура. Лікарі стверджують, що оптимальна вологість для людини – 45-60%. Якщо цей показник вище, починаються проблеми зі здоров'ям.
 

Як працює осушувач повітря

У осушувачів повітря є кілька варіантів роботи за різними принципами. Основні групи осушувачів, які представлені в інтернет-магазині osushiteli.ua:
  • конденсаційні моделі осушувачів компресорного типу;
  • побутові конденсаційні осушувачі, що функціонують за принципом Пельтьє;
  • адсорбційний тип осушувача.
Якщо осушувач конденсаційний, то волога в ньому конденсується на холодній поверхні, а потім зливається в спеціальний шланг.
 
При наявності принципу Пельтьє конденсація відбувається на холодну площу термоелектричного перетворювача.
 
Моделі адсорбційного типу волога вбирається спеціальним адсорбентом.
 
Також осушувачі поділяються на типи по застосуванню: побутові, для промисловості та для басейнів.
 
При виборі осушувача важливо звернути увагу на такі параметри як продуктивність агрегату, а також обсяг приміщення.
 

Де краще придбати

Якісний осушувач для приміщення можна придбати в інтернет-магазині osushiteli.ua. Переваги замовлення якісного осушувача з магазину:
  • широкий асортимент вибору;
  • доступні ціни;
  • гарантія якості;
  • швидка доставка по всій країні;
  • зручні способи оплати як готівковим, так і безготівковим розрахунком;
  • грамотна консультація фахівця, допомога у виборі оптимальної моделі в залежності від приміщення і побажань замовника.
Замовлення здійснюється за кілька хвилин й доставка проводиться в найкоротші терміни. Компанія співпрацює тільки з надійними та перевіреними виробниками осушувачів повітря для побутових і комерційних приміщень.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: