Завантаження ...

Переваги та покупка тканинних ролетів

Вибираючи штори в будь-яке приміщення, необхідно відштовхуватися від багатьох умов. Тканинні ролети легко допоможуть зробити освітлення кімнати на потрібному

Вибираючи штори в будь-яке приміщення, необхідно відштовхуватися від багатьох умов. Хтось вважає за краще закрити все вікно та насолоджуватися спокоєм, а комусь приємніше використовувати невеликі заслінки для забезпечення приглушеного світла.  Тканинні ролети https://nikoss.com.ua/ukr/tkanevyie-rolletyi.html легко допоможуть зробити освітлення кімнати на потрібному.
 

Переваги тканинних ролетів

Тканинні ролети мають багато переваг, що і зумовило їх популярність. Виділяються найголовніші:
  • Зручність у використанні. Закріпити ролети можна майже на будь-яке сучасне вікно. Додамо, що зафіксувати полотно можна на будь-який «висоті» відкриття, що дозволяє регулювати надходження фотонів в кімнату. 
  • Тканинні ролети прекрасно поєднуються з іншими шторами. Якщо грамотно з'єднати ці дві деталі, то можна отримати прекрасний результат на виході. Експериментуйте і створюйте унікальні стилістики!
  • Сучасні технології дозволяють виробляти найрізноманітніші полотна для втілення дизайнерських ідей. До уваги покупців надається широка палітра кольорів, не кажучи про візерунки та саму фактуру. Варто згадати й вибір матеріалів: є класичний поліестер, його комбінації з бавовною й сатином, натуральні льон і шовк, blackout і screen.
  • Простий догляд. Щоб тканина залишалася в прийнятному вигляді й зберігала свої властивості, досить час від часу проводити вологе прибирання зі звичайними миючими засобами. До того ж, полотно легко знімається для більш зручного очищення.

Різновиди ролетів

Окремою перевагою можна вважати безліч різновидів тканинних ролетів, які допоможуть максимально задовольнити найвибагливіших покупців. Виділяють ролети:

  • відкритого типу;
  • закритого типу;
  • бамбукові;
  • джутові;
  • з системою День-Ніч.

 Придбання ролетів

До придбання слід підійти максимально відповідально. Це дозволить відразу обрати якісний товар, що буде служити довго та надійно. Одним із місць, де можна придбати якісні тканинні ролети будь-яких видів є інтернет-магазин nikoss.com.ua. Встановлення ролетів від компанії відбувається в кілька простих кроків:

  1. Залиште заявку на сайті.
  2. Домовтесь про зустріч для замірів та вибору жалюзі.
  3. Укладіть договір.
  4. Почекайте доки компанія виготовить потрібні ролети та встановить їх у ваше житло.
Довіряйте професіоналам, адже навіть якщо ви знайдете дешеві варіанти ролетів з якісної тканини, у них можуть бути погані пружинні механізми, які не прослужать довго.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: