Завантаження ...

Системи центрального пиловидалення та їх переваги

Системи центрального пиловидалення – це надійний сучасний спосіб підтримувати досконалу чистоту в будь-якому приміщенні. Вбудований пилосос призначений для використання як у квартирах багатоповерхових будинків, так і в заміських котеджах.

Системи центрального пиловидалення – це надійний сучасний спосіб підтримувати досконалу чистоту в будь-якому приміщенні. Вбудований пилосос призначений для використання як у квартирах багатоповерхових будинків, так і в заміських котеджах.
 
Власник інноваційної техніки назавжди позбудеться пилу і бруду в домі. Завдяки ідеальному порядку, в кімнатах стане набагато затишніше. Повітря очиститься від шкідливих домішок, що сприятиме зміцненню здоров’я й імунітету всіх членів сім’ї. А люди, схильні до алергії, назавжди забудуть про свою недугу. І найголовніше – щоб отримати всі ці безумовні бонуси, не доведеться докладати жодних зусиль. Для цілковитого й остаточного розв'язання проблем з прибиранням достатньо лише приєднати шланг до пневморозетки. Системи центрального пиловидалення та додаткові гаджети від перевірених виробників побутової техніки можна придбати на сайті https://smartvac.com.ua/.
 

Як працюють системи центрального пиловидалення

Системи центрального пиловидалення цілком придатні для монтажу і на етапі будівництва, і в спорудах, де вже мешкають люди. Найкраще їх встановлювати під час ремонту.
 
Конструкція складається із силового блоку, системи трубопроводів і пневморозеток. Агрегат розміщають в коморі, гаражі або будь-якому іншому придатному підсобному приміщенні. Труби прокладають під підлогою, в стінах або під навісними стелями. Точки всмоктування розміщають у зручних для цього місцях таким чином, щоб охопити всю площу будинку.
 
Комплект для прибирання складається із легкого гнучкого шланга і необхідних насадок. Після підключення пилотяга в мережу сміття через пневморозетки засмоктується в трубопроводи. Звідти весь непотріб потрапляє в контейнер, що знаходиться в підсобному приміщенні. Через окрему трубу назовні викидається забруднене повітря разом зі шкідливим пилом.
 

Переваги систем центрального пиловидалення, у порівнянні з традиційними пилососами

Традиційні портативні пилососи поступово відходять у минуле. Їх розумні наступники мають переконливі переваги. А тому витісняють попередників шаленими темпами.
 
Системи центрального пиловидалення перевершили звичайні за такими основними показниками:
  •  зручність використання;
  •  функціональність;
  •  компактність;
  •  безшумність;
  •  універсальність;
  •  потужність;
  •  продуктивність;
  •  простота обслуговування;
  •  енергоефективність;
  •  безпечність;
  •  економічність. 
Якщо ваша мета – комфорт без турбот, то розумні порохотяги – правильний вибір!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: