Завантаження ...

Програмне забезпечення для підприємств

Програмне забезпечення для підприємств фото

Програма BAS Малий бізнес дозволяє здійснювати оперативний облік, контроль і аналіз фінансово-господарської діяльності на підприємствах малого бізнесу, що працюють в сфері послуг, торгівлі, виробництва продукції або виконання підрядних робіт.

Програма BAS Малий бізнес дозволяє здійснювати оперативний облік, контроль і аналіз фінансово-господарської діяльності на підприємствах малого бізнесу, що працюють в сфері послуг, торгівлі, виробництва продукції або виконання підрядних робіт. Вказаний програмний продукт підвищує ефективність роботи будь-якої компанії чи підприємства, оскільки надає можливість керівникам чи власникам оперативно приймати управлінські рішення, а співробітникам – постійно покращувати результативність та якість виконання доручених завдань.

Які переваги має програма

Програма не переобтяжена зайвими функціоналами, її досить легко настроїти з врахуванням тих чи інших особливостей компанії, що дозволяє досить швидко «стартувати» і не створює жодних незручностей для персоналу. Програмою можна керувати та працювати з нею перебуваючи за межами офісу в будь-якій частині світу.

За допомогою програми реєструються всі господарські операції з одночасним формуванням необхідних документів первинного бухгалтерського обліку – товаротранспортних накладних, платіжних документів, авізо, карточок складського обліку, виробничих звітів тощо. При цьому на екрані висвічуються необхідні форми-аналоги для заповнення паперових документів та їх роздруківки.

Які операції можна відображати за допомогою програми демо BAS 

Усі дані аналітичного обліку демо BAS об’єднує в єдину інформаційну базу, яка містить:

  • клієнтську базу по всіх постачальниках та покупцях;
  • реєстри для обліку банківських та касових операцій, включаючи можливість використання бази «клієнт - банк», зручний для використання календар черговості платежів;
  • дані за розрахунками з працівниками компанії, контрагентами та підрядниками;
  • дані складського обліку матеріалів, готової продукції та товарів;
  • облік операцій з продажу, в тому числі окремо оптові продажі та роздрібні;
  • синтетичний та аналітичний облік витрат підприємства та кінцевий розрахунок собівартості
  • підготовка та складання передбаченої законодавством фінансової та податкової звітності.

Управління торгівлею

Програму BAS Управління торгівлею можна використовувати для однієї або декількох торговельних компаній чи приватних підприємців, що працюють в сфері торгівлі. Процедура пере налаштування програми займає небагато часу і не потребую значних капіталовкладень. Програма забезпечить оперативний облік торгового асортименту, націнок чи торгових знижок, стан розрахунків з покупцями та постачальниками продукції, забезпечить друкування прайс-листів з зазначенням цін відповідно до номенклатури та асортименту товарів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: