Завантаження ...

Правило просте - платиш податки, працюй, не платиш - воюй

povistka-1-1200x661-850x477.jpg

Сумський підприємець Максим Ольховик має власну думку щодо постанови № 1487 Про порядок організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов'язаних та резервістів.

Сумський підприємець Максим Ольховик має власну думку щодо постанови № 1487 Про порядок організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов'язаних та резервістів.

Нова постанова про військовий облік знову має стару проблему - відсутність справедливості. Адже ваші улюблені мажори знову не потраплять на війноньку. А чому? Бо вони живуть за високими парканами, за які не потраплять військові з ТЦК під час побудинкового обходу. Вони не працюють на роботах де потрібно приносити військовий квиток. Вони на 10ому місяці війни вже давно по документам або студенти, або непригодні. Тому й далі вони будуть зранку трудитись в спортзалі, обідати в ресторані й мотатись по своїм справам на авто вашої мрії. 

Й знову проблема в тому, що під ружжо підуть працюючі чоловіки. 

Як можна цю ситуацію поправити? Можна наприклад ловити тунеядців - звіритись по базам хто безробітний, здоровий, не виїхав й запитатись «чому не на війні?»

А ще потрібно розширити бронь на працівників, за яких сплачено ЄСВ в 2022 році, по ФОПам в тому числі. Це значно зніме напруження в суспільстві. Правило просте - платиш податки, працюй, не платиш - воюй. Адже не секрет, що багато хто сидить вдома або працює в чорну, не сплачує податки й не воює, а строчить в Інтернеті: «відкрийте кордони, ні за що жити!». А під постанову 1487 потрапляють чомусь ті хто працює в білу. Супер мотивація працювати в чорну 👍

Там ще, в коментарях під новинами про цю постанову, багато пишуть про те що потрібно брати тільки мотивованих, а не збирати тих хто невтік й під страхом в‘язниці відправляти на фронт. Нууу… шановні, вся робота з мотивацією пройобана задовго до війни і за 10 місяців вона не зрушила з місця, як на мене. Як каже мій знайомий - «в мене жінка й дитина на зйомній квартирі, якщо я загину або ще гірше, стану калікою, кому вони будуть потрібні?». Всі мотивовані й завзяті патріоти вже там.

Ситуація, на фоні новин про новий наступ і можливу мобілізацію в рф, досить загрозлива. Тому я розумію навіщо прийняли постанову 1487 й іншого варіанту я також не бачу на даний момент. Було б тільки добре її підкрутити в справедливу сторону.