Завантаження ...

Про інвалідів та людей з інвалідністю

351143692_785507346441685_6504382534289457192_n.jpg

Сумська журналістка вважає, що 5 млн грн, які хоче витратити голова Сумської облради на пандус до будівлі ОДА, можна витратити значно корисніше.

Сумська журналістка вважає, що 5 млн грн, які хоче витратити голова Сумської облради на пандус до будівлі ОДА, можна витратити значно корисніше.

Сумська обласна рада прагне стати доступнішою для людей з інвалідністю. Тому з'явився отакий офіційний лист від голови СОР Федорченка до начальника СОВА Артюха.

Виявляється, на встановлення пандусу в адмінбудівлі необхідно 5 млн. грн. наших з вами податків.

Нагадаю, що пан голова Сумської обласної ради Віктор Федорченко є професійним будівельником. Тобто намалювати смєту він, явно, вміє професійно.

Вартість двокімнатної квартири у новобудові "БВКК Федорченко" становить трохи більше 1000000 грн.

Отже вартість 1-го пандусу для доступу людей з інвалідністю до адмінбудівлі вартуватиме нам (платникам податків) як 5 двокімнатних квартир у новобудові "БВКК Федорченко".

Хочу порівняти ще деякі цифри:

5 млн. грн. = 40 універсальних дронів;

5 млн. грн. = 40 приладів нічного бачення.

Особисто я сумніваюся, щодо направлення своїх податків до місцевої "скарбнички". Краше відійду "в тінь", задоначу на якийсь Фонд - тоді військові отримають те, чого їм вкрай не вистачає. А не пандус за 5 лямів, щоб заїхати до адмінбудівлі(!)

Нагадаю: 17 лютого відбулася утаємничена сесія Сумської обласної ради. На цій закритій сесії без присутності журналістів було звільнено з посади голову постійної бюджетної комісії. Очільник СОР Федорченко аргументував таке звільнення благою метою - зекономити фінансове навантаження шляхом зменшення чисельного складу апарату СОР.

Вони "своє" тепер "відіб'ють" на пандусах.

А ми своє відбивали, відбиваємо і відбивати будемо! НЕ дозволимо цим інвалідам наживатися на людях з інвалідністю.

Пропоную сумському волонтерському руху за рахунок "решти від донатів" прийти і власноруч встановити пандус до "кривої хати". Щоб усі люди з інвалідністю могли заходити і заїжджати до кабінетів людей-інвалідів.