Завантаження ...

Слова приходять помирати на сайт Сумської обласної ради

screenshot_104.jpg

Сумська журналістка Ольга Панфілова, відома своїми неординарними поглядами на стосунки між владою та людьми, знайшла в обласній раді культ особистості.

Сумська журналістка Ольга Панфілова, відома своїми неординарними поглядами на стосунки між владою та людьми, знайшла в обласній раді культ особистості.

Заходиш на це кладовище журналістики, піару і самоповаги, бачиш ці заголовки з епохи застою і найсмачнішого пломбіру, потім обличчя Федорченко на кожній світлині, відкриваєш будь-який матеріал, і хоч це про день поля, хоч про ремонт лікарні, хоч про кабаре, там завжди все починається і закінчується з цитати Федорченка.

Я от зараз відкрила рандомний матеріал про привітання медиків з професійним святом. У заголовку немає Федорченко, це вже заколот. На головному фото – є. На 8 з 10 наявних у матеріалі світлин – Федорченко. Про самих медиків у тексті нуль інформації.

Кілька цитат, які мене вразили у саме серденько:

«Вітаючи винуватців свята»

«Очільник обласних парламентарів наголосив»

«Віктор Федорченко відзначив величезний вклад жінок-медиків», ми ж наче маємо спеціяльне слово на позначення жінок-медиків? У тому ж реченні ці жінки-медики названі «працівниками».

Я не просто так х*йовнічаю. Я дуже люблю слова, і коли бачу, як до них настільки погано ставляться, відчуваю персональну образу. Я дуже не люблю совєтській союз. Тому на сайті обласної ради хочу бачити новини, а не воспєваніє вождя пролетаріату або набір слів, які не несуть сенсу.