Завантаження ...

Привіт в Мюнхен з Москви

J9jNWeefk9akobcBYDsmWGLaOaWn7y-metaXzExNjEzMjI5Nl9uYXZhbG55cHV0aW5nZXR0eS5qcGc=-.webp

Сумський політолог про нинішню російську дійсність.

Путін вбив Навального. Якраз на початку безпекової конференції в Мюнхені. Щоб показати, що він думає про всю систему світової безпеки і міжнародне право.

Права чєлавєка? Єсть тока адін чєлавєк, імєющій право. І ета владімір путін. Саме так формується громадська думка. І на росії більшості це подобається. А меншість можна пожмакать і викинути.

Цим вбивством він явно показав, що на майбутніх виборах вибирають не просто президента росії, а царя.

Путін по рівню, об’єму і безкінечності влади досяг вже рівня Сталіна чи Петра І.

Влітку минулого року вбили Пригожина. І це при тому, що Пригожин був лояльним до путіна. Тут був принцип: “бий своїх, щоб чужі боялися”. Треба бути не просто лояльним, а слухняним. Не випєнрюватися.

Он і Стрєлков/Гіркін. Лояльний до імперії. 100% рускій шовініст. І що, допомогло? Треба бути лояльним не просто до держави/системи, а особисто до царя.

Он навіть Філя Кіркоров. Не в ті двері і не на ту вечірку зайшов, не там оголився — і об нього повитирали ноги усі соловйови/скабєєви і відправили співати в госпіталя пораненим воякам. А там і горшки накажуть виносити.

Бо показово треба когось тягти на громадську плаху. Потрібне показове опускалово. Чи показові вбивства.

Усім все сказано: треба бути не просто вірним імперії — а треба бути опричником імператора. Треба мати собачу голову з мітлою біля сідла.

Треба бути готовим стріляти в потилицю ворогам царя.

А що Захід? Вчергове буде глибоке занепокоєння? Чи таки в Мюнхені домовляться робити безліч снарядів і техніки. І давати нам грошей не видавцем, а скільки треба.

Щоб аж душа Єрмака радувалась. Щоб було і на війну, і на пожить.