Завантаження ...

Ми завжди обираємо не тих і справа зовсім не у відсутності вибору!!!

cxfpMXiTZaFVLk1HPaBUlCNtZXgbPk-metaU2NyZWVuc2hvdF8xNTguanBn-.webp

Військовий з Охтирки висловився з приводу скандалу з хабарем місцевого нардепа.

Корупційний скандал з депутатом Верховної Ради від Охтирського та Лебединського району вкотре змушує задуматися: а чому у нас саме так все!

Я добре пам'ятаю ті вибори, коли обрали мої земляки нині чинного депутата, здається з Кривого Рогу. Тоді його конкурентом на виборах був охтирчанин родом з Хухри Сергій ГАВРИЛЕНКО. Набрав Сергій не багато голосів, адже балотувався від невідомої партії "Пропозиція" й робив ставку не на бренд, а на людську свідомість.

Якось під час виборчої кампанії я поїхав з ним на базар в Лебедин, де Сергій сам носив свої листівки й говорив з людьми. Одна продавчиня й каже йому, що мовляв, що Ви там робитимете самі в раді, а он кандидат від "Слуг народу" буде не сам, він зможе чогось досягти.

І от, минули роки, йде війна, Сергій ГАВРИЛЕНКО став на захист держави й поклав своє життя обороняючи Харків. Так, ніхто не міг спрогнозувати, хто і як себе поведе в кризу, але якби люди слухали і чули, то б знали, що Сергій був тричі депутатом місцевої ради, був головою районної адміністрації, в патріотичних колах відомий, як патріот до "мозку кісток".

І питання до земляків: у нас дійсно немає вибору, чи у нас немає бажання обирати гідних, адже як так, простий чоловік з Хухри кудись там "в люди виб'ється", й байдуже, що в душі, думаю всі розуміли, що обираючи бренд і картинку отримають типового вітчизняного політика на кшталт тих, які нашу державу завели туди де вона є.

Тож, наша проблема, видається мені - це лінь, дурість, а може, навіть й "жаба" і вже точно не відсутність вибору.