Фантастична подорож з неповторним Роналдо до Москви тепер реальність!

Тільки-но уявіть: ви крокуєте Москвою поряд з найвідомішим футболістом в цілому світі! Як вам? Схоже на сон? Тепер ваша зустріч із світовою футбольною зіркою цілком може стати реальною завдяки PokerStars!

Тільки-но уявіть: ви крокуєте Москвою поряд з найвідомішим футболістом в цілому світі! Як вам? Схоже на сон? Тепер ваша зустріч із світовою футбольною зіркою цілком може стати реальною завдяки PokerStars!



Тільки-но уявіть: ви крокуєте Москвою поряд з найвідомішим футболістом в цілому світі! Як вам? Схоже на сон? Тепер ваша зустріч із світовою 
футбольною  зіркою цілком може стати реальною завдяки PokerStars! Адже команда PokerStarsне дарма вважається світовим лідером онлайн покеру – вона завжди тримає руку на пульсі і тішить своїх прихильників акціями на кшталт цієї.

Тестова версія сайту PokerStars з‘явилась в інтернеті ще у 2001-му році. Далі з‘явилась можливість грати в покер на реальні гроші, а за три роки компанія опинилася на першому місці в індустрії. І посунути PokerStars з цього місця на сьогоднішній день ще не вдалось нікому – саме цей покер рум і досі залишається найкрупнішим та найбільш популярним серед інших. І це все тому, що з самого моменту свого заснування PokerStars полюбляли приємно дивувати своїх користувачів. У 2002-му році відбувся запуск Світового Чемпіонату з онлайн покеру, і через деякий час WCOOP перетворився на найвизначніше інтернет змагання з величезним призовим фондом та бажаними статусами для гравців. У 2004-му році покер рум ініціював проведення турніру CaribbeanAdventure, подія PCAпроходить щороку на Багамських островах. У 2006-му році гравці вперше познайомили з SundayMillion, сьогодні цей турнір приваблює професіоналів зі всього світу.

Крім того, PokerStars має кілька рекордів за проведення найбільших покерних турнірів онлайн. Наприклад, у 2009-му році майже 150 000 гравців приймали участь у МТТ ціною в $1 (призовий фонд становив $ 300 000. Цей івент потрапив до Книги Рекордів Гіннеса.

Також особливість цього покер рума – власна професійна команда Team PokerStars Pro. У 2010-му році було підписано договір з Isildur1. Гравцем під цим загадковим ім‘ям виявився Віктор Блум, що за деякий час став одним з найвідоміших покерних профі у світі. Перелік команди професійних гравців PokerStars досить довгий і включає професійного гравця в теніс Даніеля Негреану, Кріса Манімейкера, Івана Демидова, Олександра Кравченка і, звісно, Роналду.

Тож перейдімо скоріше до самих умов акції «Московські канікули з Роналдо». Сьогодні шанувальники PokerStars мають унікальну можливість виграти в покер дводенну подорож до Москви в компанії Роналдо. Легенда футболу Роналдо, двократний власник «Золтої бутси» і «Золотого м‘яча» і один з найвеличніших футбольних гравців за версією журналу WorldSoccer, а також за версією FIFA, не лише входить до професійної команди гравців PokerStars, а є також послом покер руму.

Роналдо приїздить до Москви навесні – в середині травня. До цієї визначної події PokerStars запустив акцію «Московські канікули з Роналдо», переможець якої проведе незабутній час разом з Роналдо в Москві – пограє з ним в покер, стане учасником ексклюзивного футбольного тренування з найвідомішою зіркою футболу, розважиться на вечірці і повечеряє в компанії Роналдо та Івана Демидова – іншого члена професійної команди PokerStars.

 




Долучаємось до акції!

З 16.03.2015 по 02.05.2015 PokerStars проводитиме щоденні фріроли, перемога в яких подарює гравцям можливість потрапити до тижневого фіналу. Тижневі фінали розігруватимуть сотні ексклюзивних подарунків від PokerStars і, власне, саму подорож до Москви.

Для реєстрації в турнірах акції «Московські канікули з Роналдо»:

-        увійдіть до лоббі клієнтської програми PokerStars;

-        оберіть пункт «Турніри»;

-        оберіть «Московські канікули з Роналдо».

Не пропустіть турніри акції «Московські канікули з Роналдо»!

Для цього ознайомтесь із розкладом їх проведення:

1)      Фріроли

Коли: з 16.03.2015 по 02.05.2015 щодня з понеділка по суботу.

Час: 19:00 за Москвою.

Приз: 250 квитків на участь у тижневому турнірі.

2)      Тижневі турніри

Коли: 22.03.2015, 29.03.2015, 05.04.2015, 12.04.2015, 19.04.2015, 26.04.2015 і 03.05.2015.

Час: 19:00 за Москвою.

Приз: призовий пакет акції.

Подарунки, подарунки, подарунки!

А тепер, власне, про призи в акції. Кожний призовий пакет тижневих фіналів передбачає:

-        безкоштовні квитки до і з Москви;

-        зарезервований номер в готелі на три дні (16-19 травня);

-        безкоштовне харчування;

-        вечерю з Роналдо та Іваном Демидовим;

-        ексклюзивний покерний турнір з Роналдо;

-        унікальне футбольне тренування з Роналдо;

-        запрошення на московську VIP-вечірку;

-        чудові фото з Роналдо на згадку.

http://www.pokerstars.es/es/blog/imagenes/_MG_0509.JPG

Крім того, учасники тижневих фіналів зможуть виграти також:

-        кепки;

-        рушники;

-        футбольні м‘ячі;

-        рюкзаки;

-        спортивні сумки;

-        покерні набори PokerStars.

Але і це ще не все! PokerStars також надає вам змогу виграти у тижневих фіналах призові T$:

-        T$ 3;

-        T$ 5;

-        T$ 10;

-        T$ 20;

-        T$ 50;

-        T$ 80;

-        T$ 100;

-        T$ 150.

Сумніваєтесь у власних силах"RU" style="font-size:9.0pt;font-family:">

Зрозуміло, що бажаючих познайомитись із Роналдо особисто буде більше ніж занадто, тому треба зробити все для того, щоб максимально наблизити себе до перемоги. Допоможуть вам в цьому депозити.

Внесіть перший депозит на суму від $10 до 03.05.2015 з бонусним кодом 10GET20 і отримайте безкоштовні $20 на гру разом з $20 на фріроли 100KPrivilegeFreerolls, а також квиток на участь у будь-якому щотижневому фіналі акції «Московські канікули з Роналдо».

Поповніть рахунок на суму від ніж $10 до 03.05.2015 з кодом RONALDOі отримайте доступ до одного щотижневого фіналу, а також квитки у 100KPrivilegeFreerolls.

Примітка: долучитись до участі в акції можуть лише мешканці наступних країн: Білорусь, Молдова, Україна, Грузія, Росія, Узбекістан, Вірменія, Казахстан, Таджикістан, Азербайджан, Киргизія,  та Туркменістан.

Бажаємо успіху! Розкажіть про акцію своїм друзям!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: