Завантаження ...

П'яний водій фури проїхав на червоне світло і розбив 31 автомобіль

П'яний водій фури проїхав на червоне світло і розбив 31 автомобіль фото

П'яний водій вантажівки став причиною масштабної аварії в містечку Фюрт, неподалік від Нюрнберга (Німеччина). 50-річний водій проїхав на червоне світло, а потім врізався в будівлі та автомобілі, викликавши кілька великих пожеж. Про це повідомляє РБК-Украина Авто з посиланням на Associated Press.

Водій спочатку проїхав на червоне світло на перехресті, зачепивши при цьому один автомобіль, після чого протаранив безліч автомобілів - одні вбивав в стіни навколишніх будівель, а інші просто заштовхував в припарковані машини.

Повідомляється про трьох постраждалих, хоча все могло бути набагато гірше - з загорілого будинку вдалося оперативно евакуювати мешканців. Грошовий збиток поки не підрахований, але враховуючи 31 розбитий або спалений автомобіль, сума буде астрономічною.

За результатами медичного огляду виявилося, що рівень алкоголю в крові чоловіка в кілька разів перевищував встановлену законом межу. За даними поліції, водій-50-річний громадянин Туреччини, який не має в Німеччині постійного місця проживання. Зрозуміло, враховуючи серйозність аварії, його тут же заарештували.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: