Завантаження ...

В Україні масово виявляють диверсантів

В Україні масово виявляють диверсантів фото

СБУ цілодобово виявляє і знешкоджує агентів і диверсантів. Їх виявлення проводиться по всій території України. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook Служби безпеки України.

Так, на Рівненщині контррозвідники СБУ затримали агента російських спецслужб. Він фотографував і знімав на відео стратегічні та військові об'єкти на території області. Ця інформація була необхідна загарбникам для підготовки диверсій.

На Житомирщині спецпризначенці СБУ знешкодили корегувальника вогню. Його затримали прямо в момент, коли він ставив радіомітку на мосту при виїзді з Житомира. Під час перевірки документів він почав відстрілюватися, проте силовики його відразу ліквідували. За добу затримано 8 осіб, які за грошову винагороду від ворога наносили мітки для коригування вогню і здійснення диверсій.

У Маріуполі співробітники СБУ затримали двох агентів. Вони передавали у РФ інформацію про розташування блокпостів, дислокацію і переміщення української військової техніки. У Запоріжжі оперативники СБУ затримали агента, який також розставляв радіомітки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: