Завантаження ...

Всі українські АЕС працюють в штатному режимі

Всі українські АЕС працюють в штатному режимі фото

За даними на ранок 3 березня, діючі атомні електростанції України працюють безпечно і стабільно. Враховуючи умови воєнного стану та повномасштабну агресію Росії "Енергоатом" посилив контроль за роботою атомних електростанцій. Про це пише РБК-Україна з посиланням на Центр протидії дезінформації.

 

"Станом на 9:00 3 березня 2022 року діючі атомні електростанції України безпечно і стабільно працюють. Поточна потужність всіх чотирьох українських АЕС забезпечує необхідні обсяги виробництва електроенергії для потреб країни", - йдеться в повідомленні.

 

В Центрі зазначають, що порушень умов безпечної експлуатації станцій немає. Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на АЕС і прилеглих до них територіях не змінювався й перебуває у межах чинних норм.

 

"Основне обладнання реакторних відділень енергоблоків, приміщень та будівель електростанцій, периметри захищених зон і прилеглих територій, а також особливо важливих об’єктів АЕС за межами їхніх захищених зон перебувають під посиленим наглядом та контролем", - додають в заяві.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: