Завантаження ...

СБУ: окупанти хочуть отримати поранення, щоб поїхати додому

СБУ: окупанти хочуть отримати поранення, щоб поїхати додому фото

Служба безпеки України опублікувала чергову розмову окупантів. Зокрема, загарбники мріють про своє поранення, щоб отримати виплату та поїхати додому. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на СБУ.

Зазначається, що у той час, як Путін уже 54 день мріє захопити Україну за 3 дні, солдати мріють про поранення і повернення додому.

 

"Уламок у ногу, два місяці промучився, у тебе дістали, зашили, отямився. Навіть якщо в руку, ну нічого страшного… Навіть якщо накульгуєш, зате три мільйони…" – сказав окупант дружині.

 

Також жінка не приховує своєї радості від такої перспективи "розбагатіти". І "майбутні мільйонери" уже знають, як витратять гроші. Однак, судячи з розмови, на це потрібно буквально декілька днів.

 

"Купую собі машину, тобі купуємо! Як ти хотіла, на автоматі якусь. Ми відразу тобі і мені купимо права, їдемо в бутік якийсь, одягаємось там тисяч на 500, і йдемо у конкретний відрив", – каже окупант.

 

Окрім того, офіційними даними Міноборони, українські захисники знищили уже понад 20 тисяч російських загарбників-фантазерів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: