Завантаження ...

Кабмін сьогодні призначить тимчасового главу МВС

Кабмін сьогодні призначить тимчасового главу МВС фото

Кабінет міністрів сьогодні, 18 січня, призначить тимчасового виконувача обов’язків міністра внутрішніх справ замість Дениса Монастирського, який загинув внаслідок падіння гвинтокрила у Броварах. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прессекретарку прем'єр-міністра Тамару Гусейнову в коментарі "Суспільному".

За її словами, сьогодні відбудеться позачергове засідання уряду, під час якого призначать тимчасового очільника МВС.

 

"Сьогодні буде позачерговий уряд, де прем’єр-міністр і міністри вшанують пам‘ять колег і загиблих, а також буде призначений виконувач обов’язків (міністра внутрішніх справ, - ред.). Більше від Кабміну і міністрів комунікації до результатів розслідування не буде", - зазначила вона.

 

Водночас голова правоохоронного комітету Верховної Ради Сергій Іонушас в ефірі телемарафону зазначив, що тимчасово обов'язки міністра внутрішніх справ виконуватиме один з його заступників.

Варто зазначити, що у Монастирського залишилося п'ять заступників: Богдан Драп’ятий, Мері Акопян, Сергій Гончаров, Катерина Павліченко та Ігор Бондаренко.

При цьому радник Міністерства внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі телемарафону зазначив, що засідання Кабміну заплановане на 15:00.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: