Завантаження ...

МВС представило оновлений склад керівництва: хто отримав посади

МВС представило оновлений склад керівництва: хто отримав посади фото

Уряд України призначив п’ятьох нових заступників міністра внутрішніх справ, а також державного секретаря МВС України. Про це пише РБК-Україна з посиланням на портал Міністерства внутрішніх справ України.

Державним секретарем Міністерства внутрішніх справ України призначено Інну Ящук, яка до цього виконувала обов’язки Держсекретаря МВС. Вона відповідає за організацію роботи апарату міністерства, а також, серед іншого, координує роботу закладів освіти системи МВС і системи охорони здоров’я та реабілітації.

Крім того, Кабмін перепризначив двох заступників:

  • Богдана Драп’ятого, який відповідатиме за взаємодію з Верховною Радою України та парламентськими комітетами й координуватиме роботу сервісних центрів МВС. Також на нього покладено організацію та контроль у питаннях гуманітарного розмінування.
  • Майора поліції Катерину Павліченко, яка продовжить роботу в сфері дотримання прав людини, гендерної рівності та протидії домашньому та гендерно зумовленому насильству, а також координуватиме міжнародну діяльність МВС, процес обміну та звільнення військовополонених.

Серед призначених - троє нових заступників міністра:

  • Генерал поліції третього рангу Олексій Сергєєв, який очолював Департамент організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Національної поліції України, а відтепер відповідатиме, серед іншого, за стратегічне планування діяльності міністерства та впровадження і реалізацію проєктів МВС.
  • Генерал поліції третього рангу Василь Тетеря, який до призначення заступником міністра внутрішніх справ обіймав посаду заступника Голови Національної поліції. Напрямком його відповідальності будуть питання розвитку державної авіації, внутрішнього аудиту, матеріально-технічного забезпечення МВС.
  • Полковник поліції Леонід Тимченко, який очолював Департамент інформаційно-аналітичної підтримки Національної поліції України. На новій посаді він відповідатиме за цифрову трансформацію та цифровізацію сервісів системи МВС, а також куруватиме роботу Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: