Завантаження ...

Легіон "Свобода Росії" вербує росіян для штурму Москви

Легіон "Свобода Росії" вербує росіян для штурму Москви фото

Боєць легіону "Свобода Росії" із позивним Цезар заявив, що російські партизани, які атакували сили Кремля з території України, мають "тисячі" охочих вступити до їхніх лав і продовжуватимуть рейди на кордоні, поки їхні сили не стануть достатньо великими для штурму Москви. Як передає Цензор.НЕТ із посиланням на УП, про це повідомляє The Times

 

"У нас є серйозні можливості. У нас є міномети, бронемашини, "Стінгери", переносні протитанкові комплекси і високоефективний підрозділ безпілотної розвідки", - йдеться в повідомленні.

 

Боєць розповів, що в легіоні "Свобода Росії" налічується від 500 до 1000 бійців.

За його словами, вони планують збільшувати чисельність у міру того, як дедалі більше росіян будуть готові повстати проти режиму диктатора Володимира Путіна.

"Цезар" наголосив, що добровольці спочатку утримуватимуть "шмат території Росії", який у майбутньому "стане плацдармом для наступу на Москву". За планом добровольців, саме тоді почнеться "кремлівська кампанія".

Цезар наголошує, що всі вони є громадянами Росії: "Ми не злочинці і не приватна військова компанія, як "Вагнер". Усі ми є громадянами РФ. Деякі з нас раніше служили у ЗСУ".

Штурм на території Росії минулого тижня став першим випадком тривалих бойових дій на російській території від початку війни і першим збройним вторгненням у Росію з часів прикордонних зіткнень між радянськими і китайськими військами в 1969 році. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: