Завантаження ...

Популярний в Україні криптогаманець Trustee Plus готується до запуску власного токена

Популярний в Україні криптогаманець Trustee Plus готується до запуску власного токена фото

Вадим Груша, генеральний директор Trustee, у недавньому інтерв'ю для видання Incrypted поділився перспективами криптогаманця Trustee Plus. Серед іншого, були озвучені плани щодо випуску власного токена, що стане важливим етапом в історії проєкту. 

Як додаткову стратегію, натхненну традиціями індустрії, планується проведення ретродропа. Хоча це було згадано лише мимохідь, реалізація цієї ідеї виглядає ймовірною, враховуючи її потенціал для популяризації продукту та підтримки лояльності користувачів.

Крім того, токен буде підтримуватися практичними застосуваннями: 

"Найпростіше використання токена - це кешбек. Надалі можуть з'явитися додаткові послуги за стейкінг, субакаунти, випуск платіжної картки. При цьому токен повинен бути пов'язаний з результатами зростання компанії - тоді це дійсно ефективно працює," - зазначив Вадим Груша в інтерв'ю з Incrypted.

Ці новини викликали великий інтерес у криптоспільноті, оскільки ретродропи вважаються одним із найпривабливіших способів заробітку в цій сфері. Багато хто активно шукає такі можливості, оскільки вже не раз проекти роздавали бонуси на суми в тисячі доларів, для отримання яких достатньо було використовувати продукт.

З Trustee Plus історія може повторитися, і вже існують інструкції щодо реєстрації в додатку та передбачувані кроки, які можуть привести до нагороди. Для участі слід спробувати всі функції криптогаманця Trustee Plus:

  • Завантажити та встановити додаток;
  • Поповнити рахунок криптовалютою (як купити криптовалюту читайте на офіційному сайті);
  • Випустити картку та випробувати платежі криптовалютою, де є банківський термінал. Наприклад, оплатити покупки у супермаркеті;
  • Запросити користувачів до додатку за реферальною програмою. Це дозволить отримувати грошові винагороди за кожну їхню транзакцію.
Мобільний додаток Trustee Plus - один з найпопулярніших в Україні криптогаманець для USDT, було запущено на ринку в липні 2022 року і є одним із трьох продуктів екосистеми Trustee. Проєкт позиціонує себе як платформа для цифрових фінансів. У серпні 2023 року додаток очолив рейтинг в українському App Store у категорії "Фінанси". Через місяць після цього команда оголосила, що кількість активних користувачів в Україні перевищила 100 000 осіб.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: