Завантаження ...

Підготовки противника до наступальних дій на півночі України немає - Сирський

Підготовки противника до наступальних дій на півночі України немає - Сирський фото
Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський розповів про обстановку в зоні бойових дій. Зокрема, прокоментував ситуацію на Сумщині та Чернігівщині. За його словами, ознак безпосередньої підготовки противника до наступальних дій на півночі України немає. 

"На Півночі України противник продовжує обстріли прикордонних населених пунктів у Сумській та Чернігівській областях, веде диверсійно-розвідувальну діяльність. Ознак безпосередньої підготовки противника до наступальних дій на Півночі України немає. Разом з тим, відстежуємо нарощування чисельності та перегрупування військ противника на Харківському напрямку. На найбільш загрозливих напрямках наші війська посилено артилерійськими та танковими підрозділами", - зазначає головнокомандувач. 

Також Олександр Сирський зазначив, що в цілому ситуація на фронті загострилася, а найскладніша ситуація спостерігається на Покровському та Курахівському напрямках – там противник задіяв до чотирьох бригад, щоб розвинути наступ на захід від Авдіївки та Мар'їнки.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: