Завантаження ...

Геннадій Мінаєв балотується від партії «Рідне місто»

Геннадій Мінаєв балотується на посаду міського голови від партії «Рідне місто», у зв’язку з чим йде у відпустку. Про це він заявив на своїй останній офіційній прес-конференції 27 вересня 2010р. «Я дію чесно та прозоро. Всі кандидати на посаду міського голови протягом виборної компанії мають бути в рівних умовах», - наголосив Геннадій Мінаєв.

Геннадій Мінаєв балотується на посаду міського голови від партії «Рідне місто», у зв’язку з чим йде у відпустку. Про це він заявив на своїй останній офіційній прес-конференції 27 вересня 2010р.

«Я дію чесно та прозоро. Всі кандидати на посаду міського голови протягом виборної компанії мають бути в рівних умовах», - наголосив Геннадій Мінаєв. Перші дні з моменту висування до моменту реєстрації міський голова буде знаходитися у щорічній тарифній відпустці, а потім до 1-го листопада включно – у відпустці за власний рахунок (за правилами виборної компанії). 

Виконувати обов’язки міського голови буде перший заступник Микола Трофименко. Геннадій Мінаєв впевнений, що входження в опалювальних сезон пройде нормально, всі програми щодо соціально-економічного розвитку міста виконуватимуться, а сміття із міста буде вивозитися своєчасно та якісно. Усі передумови для стабільності міського господарства у період виборного процесу до місцевих органів влади чинною владою створені.

Протягом жовтня місяця Геннадій Мінаєв планує багато зустрічатися з сумчанами та наголошує на тому, що формат його виборчої компанії буде виключно конструктивним, спрямованим на співробітництво та об’єднання всіх місцевих політичних сил навколо вирішення важливих питань життєдіяльності обласного центру. Влучний вислів «енергія справ плюс енергія слів» Геннадій Мінаєв вважає найбільш доречним для характеристики формату «кандидатського» періоду своєї команди.

Геннадій Мінаєв повідомив про те, що збори Сумської організації політичної партії «Рідне місто», де відбудеться його висування, а також висування кандидатів багатомандатного кругу мають відбутися сьогодні, 27 вересня, одномандатним округам – 28 вересня. Подавати документи для реєстрації він планує 29 вересня.

До першої п’ятірки «Рідного міста» увійшли депутати Сумської міської ради V скликання професор СумДУ Сергій Ілляшенко та проректор УАБС НБУ Алла Ярова, директор спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 29 Віра Рогова та директор Благодійного фонду «За чисте місто» Сергій Малюк. Очолить п’ятірку – Геннадій Мінаєв.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: