Завантаження ...

«Заморився» и ушел: мэр Сум остался без зама по ЖКХ

После полученной вчера на сессии горсовтеа «двойки» за свою работу, заммэра по ЖКХ Иван Бортник написал сегодня заявление об увольнении по собственному желанию.

После полученной вчера на сессии горсовтеа «двойки» за свою работу, заммэра по ЖКХ Иван Бортник написал сегодня заявление об увольнении по собственному желанию.

Свое решение чиновник озвучил на странице в фейсбук: «ВСЕ більше неможу. ЗАМОРИВСЯ. Сьогодні (8:10) я написав заяву на звільнення. Бо більше неможу так працювати. НЕМОЖУ брати участь у ШАХОВІЙ ПАРТІЇ яку мені нав'язує мер, Лисенко, та відповідати за його ГОРБИЛІ. Вчора сессія Сумської МР визнала мою роботу незадовільною. АЛЕ сьогодні мою відставку НЕ ПІДТРИМАЛИ. ПОВНИЙ прикол. ПОПУЛІЗМ депутатів на передодні ВИБОРІВ ЗАШКАЛЮЄ».

Отставку заммэра сегодня на сессии горсовета поддержали 35 депутатов (необходимый минимум – 39 голосов).

Напомним, что вчера на городской сессии рассматривался вопрос подготовки жилого фонда к отопительному сезону, отчитался по которому перед депутатами директор департамента инфраструктуры Григорий Яременко, а не профильный зам Иван Бортник. Это возмутило депутатов, и те инициировали добавить в проект решения строчку о том, что работа заммэра Сум – неудовлетворительная.

Такую оценку чиновник также прокомментирвоал на своей странице в фейсбук: «Щоб уникнути всіляких спекуляцій на тему чого не ЗВІТУВАВ- поясняю... Я сьогодні перший день вийшов з лікарняного (1 тиждень - страшний бронхіт). Ніхто мені не казав про якісь звіти...У 9:40 ранку подзвонила секретар СМР і поставила перед фактом, що я повинен звітувати. Я відмовився, ПРОСТО це так НЕ РОБИТЬСЯ. Лисенко просто вирішив мене підставити. У нього це вийшло. Питання мого "неуду" вже ДАВНО стоїть на порядку денному... ТУТ вибори...ПІАР дешевий».

Вопрос увольнения Ивана Бортника будет вновь рассмотрен на следующем заседании горсовета, которое назначено на 7 октября.

Анна Гора

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: