Завантаження ...

Фотоконкурс «Відпочивай і вигравай» (фотоподборка №2)

Весна уверенно укрепляет свои позиции, становится все теплее, и все больше наших сограждан стремится провести время на оживающей природе. А те из них, кто не забыл прихватить с собой фотоаппарат - еще и участвуют в нашем конкурсе.

Весна уверенно укрепляет свои позиции, становится все теплее, и все больше наших сограждан стремится провести время на оживающей природе. А те из них, кто не забыл прихватить с собой фотоаппарат - еще и участвуют в нашем конкурсе.

1. Наталья Боруха


На отдыхе нас обычно много.Очень любим активный, театрализованный отдых в любое время года.
















2. Юлия Рябко-Гузенко

1. Ранняя весна
2. Первые цветы
3. Травяной чай из самовара на дровах.









3. Олег Расенко

 












4. Александр Полозюков

Фото№1 Тихая бухта Крым,я отдыхаю когда нахожусь в воздухе.
Фото№2 Первый полёт с парапланом моей дочери Маргариты
Фото№3 Гора Клементьева
Фото№4 С неба под воду











5. Неля Коваленко










У вас есть фото лучше? Тогда мы ждем их на электронной почте gorod.sumy@gmail.com  с пометкой - Фотоконкурс «Відпочивай і вигравай»

С условиями конкурса ознакомиться можно тут


Победитель месяца получит приз от нашего партнера  – магазинов «Рибальське подвір’я».


«Рибальське подвір’я»  - магазини для тих, хто не уявляє свого життя без риболовлі. Ми  знаємо, що потрібно  Вам під час відпочинку. Саме тому продаємо лише якісний товар. Знаємо як важливо, щоб відпочинок був надзвичайно приємним.
Пропонуємо Вам оптимальні, перевірені роками товари, серед яких є як дуже престижні, дорогі марки, так і просто гарні, нові, якісні і не менш надійні. Щоб Ви не бігали  по місту в пошуках човна, вудки, воблера, мотора, намету або рюкзака, ми пропонуємо величезний асортимент товарів. Всього більш, ніж  три тисячі найменувань продукції вирбництва фірм:
DAIWA, TICA, TRABUCCO, JAXON,GAMAKATSU, COBRA, NORFIN, MORA, БАРНАУЛ, SALMO, ADAMS, RAPALA, RIVER 2 SEA, LAKCY JHON,.BRIG, SPORTEX, YAMAHA, TOHATSU, SUZUKI, HANNAH, GRAFF, CORMORAN, KAMIK, DEMAR, LEMIGO, RANGER, VOYAGER, HOLLIDAY.

В магазинах «Рибальське подвір’я» діють сезонні та акційні пропозиції на різні групи товарів.

Ви можете завітати на офіційний сайт магазинів «Рибальське подвір’я» та ознайомитись зі всім асортиментом та послугами, що ми пропонуємо, або навіть здійснити покупку у нашому інтернет магазині.

Заходьте:
http://www.fishing-shop.org

Або завітайте до нас за адресами у м. Суми:
вул.Кооперативна 7 та проспект Шевченка 1.



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: