Завантаження ...

День Незалежності у Сумах (відео)

Понад 30 святкових заходів, а також спортивних змагань, конкурсів, ярмарок, виставок і фестивалів на суму понад 300 тисяч гривень. Сумщина готується гідно відзначити день Державного Прапора і 20-ту річницю Незалежності України.

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 1 хв. 22 сек.  
Розмір відео - 7,15 Mb 


Понад 30 святкових заходів, а також спортивних змагань, конкурсів, ярмарок, виставок і фестивалів на суму понад 300 тисяч гривень. Сумщина готується гідно відзначити день Державного Прапора і 20-ту річницю Незалежності України. На думку влади – розваги для розуму, тіла і духу передбачили для всіх вікових категорій і розпочнуться вони вже з наступного тижня.

Традиційно центром урочистостей стануть Суми. Тут відбудуться головні святкові заходи з нагоди дня Державного Прапора і дня Незалежності України. В тім і в районах, обіцяють обласні чини, не буде сумно. Особливо ж порадують футбольних фанів із числа старшого покоління. Для них, саме на день Незалежності, авангард прийматиме ветеранів Київського Динамо. Для тих же що віддають перевагу тихим розвагам – безкоштовні музеї та виставки.

автор: Н. Гордус
оператор: А. Геращенко
MistoSumy.com за матеріалами ОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: