Завантаження ...

Підприємці vc. школярі. Кому дістанеться приміщеня Сумської 4-ї школи? (відео)

Школа №4 знову відстоює перед міською владою своє приміщення: колишня їдальня навчального закладу рішенням СМР ще у листопаді минулого року була передана під реконструкцію та розміщення там єдиного офісу для підприємців. Втім, за словами директора школи, суд скасував рішення сесії і приписав зупинити роботи. Попри це, будівництво ведеться...

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 2 хв. 10 сек.
Розмір відео - 7,18 Mb


Школа №4 знову відстоює своє приміщення: колишня їдальня навчального закладу рішенням сесії міської ради ще у листопаді минулого року була передана під реконструкцію та розміщення там єдиного офісу для підприємців. Втім, за словами директора школи, Зарічний суд скасував рішення сесії і приписав зупинити роботи з реконструкції. Попри це, будівництво досі ведеться, тому вчора біля входу до майбутнього офісу зібрались працівники навчального закладу, школярі та батьки з метою відстояти свою їдальню.

Мітингувальники зібралися біля 4-ї школи аби зупинити будь які роботи з облаштування єдиного офісу, бо попри рішення суду, реконструкція таки ведеться. Тож представники 4-ї школи у дверях поміняли замки, посилаючись на те, що корпус належить навчальному закладу. Бідкаються: школа не має власної їдальні і потерпає від нестачі приміщень, а колишню їдальню віддають виконавчим структурам.

автор: А. Скрипняк
оператор: А. Геращенко
MistoSumy.com за матеріалами ОДТРК

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: