Завантаження ...

На Сумщині розпалився "нафтовий" конфлікт (відео)

Не встиг вщухнути конфлікт між податківцями та реалізаторами пального в нашій області, як розгорівся новий – на цей раз нафтовий. Представники управління з боротьби з організованою злочинністю знайшли на території нашої області в Охтирському, Лебединському і Липово-Долинському районах 74 незаконні нафтові свердловини. 

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 3 хв. 32 сек. 
Розмір відео - 11,47 Mb 


Не встиг вщухнути конфлікт між податківцями та реалізаторами пального в нашій області, як розгорівся новий – на цей раз нафтовий. Представники управління з боротьби з організованою злочинністю знайшли на території нашої області в Охтирському, Лебединському і Липово-Долинському районах 74 незаконні нафтові свердловини. Їх пробурили і успішно експлуатували без необхідних дозвільних документів представники компанії «УкрНафта».

Першими забили тревогу власники земельних паїв, на яких розмістилися контрабандні нафтові свердловини. Жителька с. Бугрувате Охтирського району Лідія Качайло говорить, коли брала в оренду земельний пай, і гадки не мала, що глибоко в надрах знаходиться «чорне золото».

MistoSumy.com за матеріалами АкадемTV

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: