Завантаження ...

Увіковічення пам’яті Героїв Майдану

Триває Всеукраїнський відкритий конкурс на визначення кращої ідеї меморіального комплексу Героям Небесної Сотні, ініційований Київською міською держадміністрацією та Міністерством культури України.

Триває Всеукраїнський відкритий конкурс на визначення кращої ідеї меморіального комплексу Героям Небесної Сотні, ініційований Київською міською держадміністрацією та Міністерством культури України. За його результатами у столиці України буде створено комплекс пам’яті за загиблими Героями Майдану.

Публічне обговорення Програми та умов конкурсу розпочалося 23 квітня і завершиться 23 липня.З його положеннями можна ознайомитися за цим посиланням на спеціально створеному веб-майданчику, присвяченому вшануванню пам’ятні Небесної Сотні http://nebesna.kga.gov.ua/images/doc/programa ta umovy.pdf

На цьому ж сайті можна завантажити заявку на участь у конкурсі. Надіслати їъ можна на електронну пошту: mgns.kyiv@gmail.com або за адресою: 01001, Україна, м. Київ, вул. Хрещатик, 32. Прийом заяв триватиме теж до 23 липня.

Офіційна сторінка конкурсу створена і в соціальній мережі «Фейсбук»: http://www.facebook.com/MemorialNebesnaSotnyaOfficialContest.

За більш детальною інформацією можна звернутися за телефоном: (068) 687-11-96.

Нагадаємо, що у Сумах також оголошено міський конкурс на визначення кращої ідеї пам’ятника Героям Майдану. На проекти очікують у Департаменті містобудування та земельних відносин до 22 серпня. З умовами конкурсу можна ознайомитися на Муніципальному інформаційному порталі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: