Завантаження ...

Корупція в рекламі у місті Суми - міф чи реальність?

Бізнес міста пропонує міській владі усунути корупційну схему в питаннях розміщення рекламних носіїв!

Бізнес міста пропонує міській владі усунути корупційну схему в питаннях розміщення рекламних носіїв!

У понеділок 4-го квітня 2016р. о 13-годині в приміщенні прес-центру готельного комплексу «Воскресенський» відбудеться круглий стіл «Корупція в рекламі у м.Суми - міф чи реальність?»

У заході візьмуть участь представники рекламної галузі міста, депутати Сумської міської ради, керівники профільних управлінь та департаментів, представники бізнесу міста, керівник Асоціації зовнішньої реклами України Оксана Поліщук, голова Центру запобігання корупції в Україні, радник міністра МВС Володимир Мартиненко, правозахисники та експерти у сфері корупції.

До участі запрошені міській голова м. Суми Лисенко О.М. та профільний заступник міського голови Володимир Войтенко.


Під час круглого столу буде обговорено діяльність відповідних структур Сумської міської ради, які, на думку представників сумського бізнесу, за допомогою корупційної схеми створюють умови для недобросовісної конкуренції у сфері рекламного бізнесу в м. Суми.

Розглянемо питання встановлення зупинок міського транспорту компанією «РТМ – Україна», що це спонсорська допомога, інвестиції чи усунення конкурентів? Що чи хто за цим стоїть?

Результатом обговорення очікується прийняття рішень щодо усунення корупційних схем на ринку розміщення зовнішньої реклами міста. Ми отримаємо висновки правових експертів у справі спонсорської допомоги місту з боку спонсорів – рекламістів.

Контактна особа: Іченська С.А. тел.066-248-21-84

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: