Завантаження ...

На Сумщині зник чоловік у якого діагностували «шизофренію» (+фото)

Працівники Липово- долинського відділення поліції з‘ясовують місцезнаходження Богдановського В’ячеслава Федоровича, 1982 р, жителя с. Колядинець Липоводолинського району.


Працівники Липоводолинського відділення поліції з‘ясовують місцезнаходження Богдановського В’ячеслава Федоровича, 1982 р, жителя с. Колядинець Липоводолинського району.

Чоловік 29 жовтня цього року пішов з дому у невідомому напрямку і до цього часу його місцеперебування залишається невідомим. За інформацією родичів, розшукуваний може перебувати у м. Суми.

На вигляд зниклому 35- 36 років, зріст 174 см, худорлявої статури, волосся темне коротке, має на голові шрам.

Був одягнутий у чорну болонієву куртку без капюшона, камуфляжні штани зеленого кольору, кофту чорного кольору із капюшоном (з написом на грудях), взутий у галоші (пенки) чорного кольору.

Чоловік має розлади психіки, перебуває на диспансерному обліку у лікаря з діагнозом «шизофренія».

Прохання до всіх громадян, хто має будь-яку інформацію щодо місцеперебування розшукуваного, чи бачив його при пересуванні транспортом, повідомити про це до Липоводолинського відділення поліції за адресою смт. Липова Долина вул. Полтавська, 14, або за телефонами «102», (050) 327-35-47, (097) 179-64-22.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: