Завантаження ...

Смерть на полюванні: під головую Лебединської РДА захиталося крісло

Микола Клочко висловив співчуття родині загиблого заступника голови Лебединської РДА Івана Легкого та зазначив, що голова райдержадміністрації Віктор Химич не справляється зі своїми обов’язками.



Голова облдержадміністрації висловив співчуття родині загиблого заступника голови Лебединської райдержадміністрації Івана Легкого та зазначив, що голова райдержадміністрації Віктор Химич не справляється зі своїми обов’язками

«У Вас у районі відбувається беззаконня. Це не перший трагічний випадок – аналогічна ситуація на Лебединщині вже була у 2015 році. Я неодноразово попереджав керівників району про персональну відповідальність. Тому Віктору Химичу, який досі не вийшов зі мною на зв’язок, необхідно подумати про доцільність свого перебування на посаді», – звернувся до керівників Лебединського району Микола Клочко.

За його словами, на Сумщині, на жаль, окремими особами штучно створюються ситуації, які несуть загрозу здоров’ю та життю громадян, тому відповідальність за безпеку у районі лежить на представниках структурних підрозділів і, особливо, на головах райдержадміністрацій. Зокрема, Микола Клочко наголосив на дотриманні правил безпеки під час полювання, оскільки, за попередніми даними, трагічний випадок стався через порушення правил полювання.

Очільник області надав доручення протягом тижня зробити комплексну перевірку Лебединської райдержадміністрації, особливо звернути увагу на проблемні питання щодо забезпечення підрозділів Збройних Сил України, зокрема розміщення на постійне місце дислокації 27-ї бригади.

Окрім цього, міський голова Лебедина Олександр Бакликов звернувся до Миколи Клочка з проханням виходити на державний рівень і забороняти полювання та зазначив: «кому не вистачає адреналіну, то добровольці у зоні АТО завжди потрібні».

Заступник голови районної адміністрації Іван Легкий загинув 28 січня під час полювання у лісовому масиві с. Московський Бобрик Лебединського району. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею «Вбивство», проте не виключають вірогідність нещасного випадку.

Ми писали:

Смерть на охоте: под Сумами застрелили зампредседателя Лебединской РГА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: