Завантаження ...

За рік сталось 17 аварій з комунальним транспортом (+відео)

В останній аварії з автобусом “Елек- троавтотрансу” винен саме водій автобусу, а не легковика. Так вважає патрульна поліція.



В останній аварії з автобусом “Електроавтотрансу” винен саме водій автобусу, а не легковика. Так вважає патрульна поліція.

У самому ж комунальному підприємстві впевнені – винні обидва водії. Аварія сталась у сумах 20 лютого, близько 21 години, на перехресті вулиць Набережна р. Стрілка та Покровська площа.

Автобус, що потрапив в аварію працює на лінії. Як повідомила Тетяна Наконечна, чи карати водія, з автобусом якого сталась аварія, буде вирішувати дисциплінарна комісія. Чоловік працює у них з 2009 року. Всього водієм пропрацював більш як 30 років.

Загалом, за минулий 2017 рік та два місяці цього року за участі тролейбусів сталось 10 аварій. З них, у 3 – винуватий водій тролейбусу. З автобусами «Електроавтотрансу» сталось 7 аварій. У 4 з них – винний саме водій автобусу. При цьому враховуючи кількість одиниць транспорту середній коефіцієнт аварійності на підприємстві – 0,9 відсотка.

Ми писали:

У центрі Сум не розминулися Mitsubishi та комунальний автобус (+фото)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: