Завантаження ...

Звернення міського голови до бізнес-спільноти міста Суми

  Вельмишановна бізнес-спільнота міста Суми! Наближається ювілейна дата нашого рідного міста. У вересні ми будемо відзначати 355-річчя його заснування. Саме ця урочиста подія спонукала мене звернутися сьогодні до вас зі щирим проханням.

  Вельмишановна бізнес-спільнота міста Суми!
  Наближається ювілейна дата нашого рідного міста. У вересні ми будемо відзначати 355-річчя його заснування. Саме ця урочиста подія спонукала мене звернутися сьогодні до вас зі щирим проханням.
  У наш спільний дім – до нашого міста на свята приїдуть численні гості. Це будуть представники адміністративних, культурних сфер діяльності, представники бізнес-середовища України, Росії, Європи.
Кожен з нас прекрасно розуміє, що Суми мають приємно здивувати наших гостей. Практично всі показові об'єкти – фонтани, сквери, парки, дороги – приводяться сьогодні в порядок за рахунок бюджетних коштів, акумульованих, у тому числі, завдяки вашій діяльності.
  Тим не менше, прошу Вас звернути увагу на фасади своїх офісів, магазинів, ресторанів, готелів, банків та інших установ і знайти можливість привести їх в нормальний адекватний стан.
  Також прошу Вас винайти можливість виконати ремонт тротуарів поблизу ваших торговельно-офісних об'єктів шляхом замощення їх тротуарною плиткою. Сподіваюся побачити біля них з любов'ю влаштовані клумби та газони, котрі, безумовно, привернуть до себе увагу як гостей міста, так і сумчан – ваших потенційних клієнтів.
  Окреме й дуже наполегливе прохання до представників бізнесу, які ведуть свою діяльність на червоній лінії проспекту Шевченка. Давайте спільними зусиллями приведемо наш проспект в ідеальний стан: місцева влада зробить проїжджу частину дороги, бізнес - газони і тротуари! Нехай це буде наш спільний подарунок місту.
  Чудово розумію, що бізнес зараз переживає не найкращі часи. Фінансова ситуація залишає бажати кращого. Тим більш непросто збирається бюджет територіальної громади. Тому, залишаючись прибічником ліберальних поглядів і демократичних принципів, поважаючи ваше право на свободу вибору та дій, я сподіваюся на нашу співпрацю та вашу підтримку.
  Не заради міського голови, заради Сум!
  Давайте спільними зусиллями зробимо наше місто кращим!
 З повагою
  Міський голова м.Суми Геннадій Мінаєв
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: