Завантаження ...

У Шостці поліція провела перевірку ринку щодо реалізації живої риби (+фото)

Перевірка місцевого ринку була організована та проведена в рамках операції «Нерест». До рейду долучились представники рибоохоронного господарства та депутатського корпусу.



Перевірка місцевого ринку була організована та проведена в рамках операції «Нерест». До рейду долучились представники рибоохоронного господарства та депутатського корпусу. В результаті перевірки виявлено трьох місцевих пенсіонерок, які відкрито, попри всі санітарні норми, продавали живу рибу та раків поряд зі жвавою дорогою.

У торговців були виявлені та вилучені 17 кілограмів ікряної риби різних видів - карась, плоскирка, короп, та кілограм живих раків. На запитання, звідки у них «товар», жінки запевняють, що рибу придбали у незнайомців. А перепродати вирішили, щоб підзаробити «приварок» до маленької пенсії. Проте правоохоронці впевнені, що жінки організували бізнес на незаконному продажу риби, адже тільки спочатку цього року на них були складені дев’ять адміністративних протоколів за подібний вид діяльності.


«Загалом з початку операції «Нерест – 2018» вже виявлено 18 фактів порушення правил любительського та спортивного рибальства, - коментує Ігор Кулик, головний державний інспектор сумського рибоохоронного патруля. – Збиток державі склав понад 8 000 гривень».

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: