Завантаження ...

В Лебедині через дитячі пустощі загорівся балкон

3 травня о 17:10 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про пожежу на балконі квартири на третьому поверсі 5-ти поверхового житлового будинку по вул. Гостелло в м. Лебедин.



3 травня о 17:10 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про пожежу на балконі квартири на третьому поверсі 5-ти поверхового житлового будинку по вул. Гостелло в м. Лебедин. Про пожежу повідомив власник помешкання, який побачив дим на балконі власної квартири.

На місце події було направлено черговий караул 18-ї Державної пожежно - рятувальної частини. По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено балкон на площі 5 м. кв., оскільки він був облицьований горючими матеріалами полум`я швидко поширилось по всьому балконі, існувала загроза перекидання вогню на решту квартири, а також на помешкання поверхом вище.

Завдяки оперативним діям рятувальників о 17:17 пожежу було локалізовано, а о 17:35 повністю ліквідовано, тим самим не допущено значних матеріальних збитків.

За попередніми висновками фахівців причиною загоряння стали дитячі пустощі з вогнем.

Тому рятувальники вкотре наголошують: "Шановні батьки! Не залишайте дітей на одинці з сірниками або іншими горючими предметами, оскільки такі пустощі призводять до виникнення пожеж, значних матеріальних збитків та інколи людських жертв!"

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській обалсті

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: