Завантаження ...

Мінімум "срібний"

У третьому матчі півфінальної серії чемпіонату Білорусі з футзалу серед команд вищої ліги «Лідсельмаш» вихованця сумського футзалу Євгена Змислі переміг мінській клуб «Століца» з рахунком 2:1.



У третьому матчі півфінальної серії чемпіонату Білорусі з футзалу серед команд вищої ліги «Лідсельмаш» вихованця сумського футзалу Євгена Змислі (з сумчанином у воротах переміг мінській клуб «Століца» з рахунком 2:1. Після цього клуб нашого земляка повів з таким же рахунком у серії до двох перемог і вийшов у фінал де зіграє з гомельським «ВРЗ».

Євген Змисля народився 21 серпня 1993 року у Сумах. Виступав за футзальні клуби «Суми», "Утас" (Донецьк). В сезоні 2012/13 років дебютував у професійному футзалі у складі івано-франківського клубу "Урагану-2" (у першій лізі). Потім виступав за донецький "Сапфір". Після цього переїхав у Білорусь, де грав за "Неман" (Березівка), «УВД-Дінамо» (Гродно). В 2017-му перейшов до "Лідсельмашу" з Ліди. 5 серпня 2017 року Євген отримав посвідку на проживання, яка дозволила йому не вважатися легіонером в чемпіонаті Білорусі. 3-го квітня 2018-го дебютував у складі збірної білорусі у товариському матчі проти команди Литви у якому білоруси святкували перемогу з рахунком 3:0.

Олександр Качанов, для порталу MistoSumy.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: