Завантаження ...

Жителів Сумщини запрошують спільно відзначити День Конституції

До святкування 22 річниці Дня Конституції України у населених пунктах області відбудуться урочисті культурно-мистецькі та просвітницькі заходи.



До святкування 22 річниці Дня Конституції України у населених пунктах області відбудуться урочисті культурно-мистецькі та просвітницькі заходи. Про це на апаратній нараді повідомив начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Сергій Над’ярний

Заходи відбудуться в закладах культури, музеях та бібліотеках. Будуть організовані виставки, виховні години та тематичні зустрічі.

Зокрема, в обласному центрі на площі Незалежності о 10 годині відбудуться урочистості за участю оркестрів – учасників Всеукраїнського фестивалю «Сурми України», відкриття якого відбудеться 27 червня о 18 годині на Театральній площі.

Після закінчення урочистостей о 10 годині 40 хвилин відбудеться покладання квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченка. А по вулиці Соборній пройде марш-парад оркестрів.

На тематичний концерт о 12 годині чекатимуть сумчан і гостей обласного центру артисти обласної філармонії.

Протягом дня на майданчиках міста гратимуть духові оркестри (Альтанка, кінопалац «Дружба», ТРЦ Лавина, парк відпочинку «Стріха»).

Урочисте закриття фестивалю «Сурми України» та гала-концерт відбудеться о 19 годині на стадіоні «Ювілейний».

Запрошуємо всіх приєднатися до святкування Дня Конституції України. Вхід на всі заходи – вільний.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: