Завантаження ...

В Сумах працівники поліції охорони затримали викрадачів автоакумуляторів

Двох зловмисників чергова група реагування поліції охорони затримала відразу по приїзді на місце події, ще двох згодом знайшли патрульні.



Двох зловмисників чергова група реагування поліції охорони затримала відразу по приїзді на місце події, ще двох згодом знайшли патрульні. Крім того, поблизу місця події працівники поліції охорони виявили заховані в покинутому господарському приміщенні акумулятори.

Учора вранці, близько 04:15, на лінію «102» звернувся один з жителів міста Сум. Чоловік розповів, що став свідком того, як п‘ятеро молодиків в районі Хіммістечка несли кудись автомобільні акумулятори, і поділився своїми підозрами стосовно того, що прилади могли бути викрадені з автівок місцевих автолюбителів.

Оператор негайно передала виклик на всі чергові наряди. Інформацію на спецпланшет прийняла і група реагування поліції охорони, та вже за хвилину прибула на вказане заявником місце.

Ледве побачивши поліцейську машину, молоді люди кинулись врозтіч. Працівники поліції охорони наздогнали двох з них і затримали до приїзду слідчо-оперативної групи Сумського відділу поліції. Ще двох на сусідній вулиці затримали підоспілі на виклик патрульні. Прочісуючи територію, один з групи реагування поліції охорони знайшов на території шкільного навчального закладу, у покинутій господарчій будівлі, заховані втікачами три автомобільні акумулятори.

Наразі всі затримані вже спілкуються зі слідчими. Правоохоронці дякують небайдужому чоловіку, котрий проявив пильність, і дав можливість правоохоронцям не лише упередити черговий злочин, а й виявити викрадачів автоприладів.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: