Завантаження ...

Електроавтотранс запускає черговий маршрут-привид

Два автобуси курсуватимуть за новим маршрутом № 67 сполученням Прокоф’єва-Косівщина. Згідно з рішенням виконкому запрацює він з 1 вересня.



Два автобуси курсуватимуть за новим маршрутом № 67 сполученням Прокоф’єва-Косівщина. Згідно з рішенням виконкому запрацює він з 1 вересня. Як повідомив директор Електроавтотрансу Віталій Однорог – це будуть автобуси середньої місткості.

«Всі автобуси, які є на балансі підприємства вони курсують на різних маршрутах, тому який саме автобус буде курсувати – це згідно з нарядами. Там будуть курсувати різнотипні й газові й усі автобуси середньої місткості. Два автобуси з останньої закупівлі середньої місткості підуть на новий маршрут. Зараз ці автобуси працюють на посилення інших маршрутів і при відкритті цього маршруту будуть працювати на новому два автобуси», – розповів чоловік.

Маршрут починатиметься від вулиці Прокоф’єва. Далі слідуватиме вулицями: Зеленко - СКД – Харківською — через площу Покровську, далі Іллінська – Чорновола – Пушкіна – і село Косівщина. У зворотному напрямку йтиме вулицею Нахімова – провулком Гетьманським – вулицею Степана Бандери, Іллінською та через площу Покровська. Далі ті самі вулиці: Харківська – СКД – Зеленко – Прокоф’єва. Наразі сумський «Електроавтотранс» обслуговує 8 автобусних маршрутів на яких працює 24 автобуси.

«Коли був запропонований цей маршрут жодного обстеження пасажиропотоку ще не було, відповідно ми можемо бути впевненими в тому, що маршрут відкритий без врахування цих показників. Таким чином, «Електроавтотрансу» замість відкриття нових нічим не обґрунтованих маршрутів слід зосередитись на посиленні вже наявних. Тобто додавати туди автобуси й скорочувати інтервали руху. Ця тактика була б розумною», – прокоментував ситуацію голова громадської комісії з транспорту Володимир Ведмедєв.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: