Завантаження ...

Рятувальники Сумщини відчинили двері помешкання, де знаходилася непритомна жінка

21 вересня о 23.10 на пульт оперативного чергового Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників



21 вересня о 23.10 на пульт оперативного чергового Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників, щоб відчинити вхідні двері квартири на п`ятому поверсі у м. Ромни по вулиці 2-й провулок Полтавської, де знаходиться непритомна власниця. Про це сповістив чоловік господині помешкання. Як з’ясувалося, жінка знаходилась в квартирі і на телефонні дзвінки, а пізніше і на грюкіт у двері, вона не відповідала.


За вказаною адресою виїхало чергове рятувальне відділення під керівництвом старшого лейтенанта служби цивільного захисту Дениса Козені. Рятувальники за допомогою спецінстументів швидко відчинили вхідні двері та потрапили всередину квартири..Господарка знаходилась в одній з кімнат житла на ліжку, у непритомному стані. Працівники ДСНС передали жінку бригаді «швидкої».

Міжрегіональний центр швидкого реагування ДСНС України

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: