Завантаження ...

У Сумах пограбували ювелірний магазин

Сьогодні опівдні було пограбовано магазин «Аметист», який знаходиться на першому поверсі «Будинку одягу» на вул. Кооперативній.



Сьогодні опівдні було пограбовано магазин «Аметист», який знаходиться на першому поверсі «Будинку одягу» на вул. Кооперативній.

Зараз на місці працює слідчо-оперативна група поліції. В ході розслідування стало відомо, що злодій, скориставшись тим, що продавець відволіклася, схопив лоток з золотом вартістю приблизно 50 тис. Гривень і втік.

Як повідомили у відділі комунікацій ГУ Нацполіціі в Сумській області, повідомлення про грабіж надійшло на лінію 102 об 11:50.

Як розповіла продавець пограбованого магазина, вона на хвилинку відійшла в підсобку попити води, а коли вийшла, то побачила злочинця, який, перехилившись через вітрину, витягав лоток з ланцюжками. Кілька секунд вони дивилися один одному в очі, після чого чоловік раптово сховав лоток за розстебнуту куртку і почав тікати. Продавщиця закричала, щоб люди закрили двері торгового центру, але сам магазин знаходиться буквально в двох метрах від виходу, тому вчасно ніхто не відреагував, а вона вибігати з магазину і кидати інші ювелірні вироби злякалася.

За словами жінки, зловмисникові на вигляд років 20. Вона добре запам'ятала його і могла б упізнати, як і ще кілька продавців з інших магазинів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: