Завантаження ...

Поліція Сумщини за добу розкрила дев‘ять крадіжок

Зловмисники, ласі до чужого майна, не розминаються ні з чим і при найменшій нагоді крадуть все, що потрапляє на очі: велосипеди, продукти харчування, гаджети, косметику, металеві вироби



Зловмисники, ласі до чужого майна, не розминаються ні з чим і при найменшій нагоді крадуть все, що потрапляє на очі: велосипеди, продукти харчування, гаджети, косметику, металеві вироби тощо.

Так, тростянецькі полісмени викрили у скоєнні крадіжок 38-річного жителя Сумського району. Чоловік за один день вкрав у двох жительок Боромлі їх велосипеди. Жінки необачно залишили свій транспорт під стінами магазину, а коли вийшли крамниці з покупками – додому довелося повертатися пішки. Один з двоколісників полісмени знайшли цілим та повернули господині, від іншого залишились тільки колеса – все інше злодій встиг збути. Крім цього, працівники Тростянецького відділення поліції довели причетність 53-річного жителя райцентру до крадіжки мобільного телефону і металевих виробів у 49-річного місцевого чоловіка. Як з‘ясувалось, зловмисник приходив до того у гості, і пішов додому, вочевидь, не з «порожніми» руками.

Три крадіжки приватного майна розкрили дільничні офіцери поліції обласного центру. В першому випадку 21-річний сумчанин намагався винести поза касою одного з супермаркетів харчі на суму близько 500 гривен. В другому – 18-річна дівчина, перебуваючи в магазині побутової хімії, спокусилась на косметику, загальна вартість якої становить близько 230 гривен. В третьому – двоє неповнолітніх юнаків поцупили з полиць продуктового магазину харчі на суму 235 гривен.

Ще одного гостя-злодія викрили працівник Охтирського відділу поліції. Зазирнувши у гості до своєї 41-річної односельці, 48-річний чоловік теж поніс додому металеві вироби, «прихоплені» з подвір‘я гостинної господині. Полісмени повернули жінці її майно, а самого злодія притягли до кримінальної відповідальності.

Співробітники кролевецької поліції викрили у скоєнні крадіжки 51-річного жителя райцентру, котрий обікрав свою 46-річну гостю. Дільничний розшукав викрадений у неї телефон, і після проведених слідчих дій гаджет буде повернутий господині.

Один з дільничних Шосткинського відділу поліції викрив у скоєнні крадіжки дорогого алкоголю 23-річного жителя міста. Юнак непомітно зняв з полиці супермаркету пляшку з віскі вартістю 428 гривен і проніс свою «здобич» поза касою.

Наразі за всіма цими фактами вже відкриті кримінальні провадження за відповідними частинами статті 185 КК України, тривають слідчі дії.

Правоохоронці попереджають громадян: будьте уважними та пильними, ретельно зберігайте своє майно, не залишайте дорогі та цінні речі на видному місці, а запрошуючи гостей, будьте вибагливі у їх виборі, адже малознайома людина може виявитися крадієм з чималим кримінальним «стажем».

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: