Завантаження ...

Цикл лекцій «Про мистецтво» започатковує Агенція промоції «Суми»

Агенція промоції «Суми» започатковує цикл лекцій на мистецьку тематику «Про мистецтво». Лекції відбуватимуться щомісяця.



Агенція промоції «Суми» започатковує цикл лекцій на мистецьку тематику «Про мистецтво».

Лекції відбуватимуться щомісяця. У ролі лекторів виступатимуть виключно митці – не теоретики мистецтвознавці, а діючі практики.


«Ті, хто живе дещо в іншому світі, ніж звичайні люди – величному, чутливому і крихкому світі образів та мрій – світі мистецтва!» – так характеризують лекторів організатори.

У проекті візьмуть участь художники, що сповідують різні бачення та концепції. У лютому це буде український співак і художник, перший голос легендарного ансамблю «Кобза» Валерій Вітер (м. Київ), у березні – молодий талановитий художник Михайло Грудій (м. Суми), у квітні – професійний художник, який має оригінальну і добре впізнавану живописну манеру, а також велику кількість персональних виставок Михайло Юденков (м. Суми), у травні – відомий в Україні та за її межами живописець, чий талант, як кажуть, «не засмічений модною кон’юнктурою» Василь Красьоха (м. Івано-Франківськ), учервні – досить оригінальний і підчас епатажний художник з музичною освітою Ірина Гаршина (м. Суми), у липні – талановитий митець і не менш талановитий педагог, Заслужений діяч мистецтв України, Микола Жулінський (м. Суми). У серпні – талановитий митець і педагог. Засновник та куратор Міжнародного LAND-ART-симпозіуму «Простір покордоння». Анна Гідора (м. Київ), вересні –чудовий графік, живописець, аквареліст та фото-художник Ігор Швачунов (м. Суми), у жовтні – професійний фотограф, чиї роботи експонувались у 37-ми міжнародних салонах Європи та Азії, Ігор Ройченко (м. Суми), у листопаді – художник натхнення, яскравих фарб, кольору і форми, ритму і гармонії Ленур Веліляєв (м. Харків), у грудні – художниця, в полотнах якої естетична довершеність поєднана з глибоким змістом, Ірина Проценко (м. Суми).

Про дату та час проведення кожної лекції організатори сповіщатимуть додатково.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: