Завантаження ...

Через зламане обладнання в сумській школі мерзнуть діти (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, у Сумській школі № 15 зранку температура у класах 15 градусів ,у майтернях – 10 . Усе - через зламане насосне обладнання



Як повідомив сайт UA:Суми, у Сумській школі № 15 зранку температура у класах 15 градусів ,у майтернях – 10 . Усе - через зламане насосне обладнання, яке нагнітає теплу воду в систему опалення.

За словами Олександра Куксова температура в майстернях де проводять уроки праці, що біля школи, зранку була 10º. На половину першої дня у дівчачій майстерні термометр показує 15º, в столярній майстерні хлопці працюють при плюс 10º.

Згідно державних санітарних норм температура повітря в класах і кабінетах має бути 17-20°С, у майстернях з обробки металу і дерева – 16-18°С, у спортивних залах – 15-17°С, в рекреаціях – 16-18°С, у спальних приміщеннях – 18-20°С.
В цьому місяці в області фіксувалися подібні випадки в двох районах.

Говорить начальниця управління Головного управління Держпродчпоживслужби Сумщини Валентина Тищенко:
«Було зниження температури, коли школа пішла на вимушені канікули у Великописарівському район, там вийшло з ладу якесь обладнання. В Шосткинському районі, де через вихід опалювального обладнання, чи там якісь проблеми з включенням опалення, просто діти пішли на тиждень раніше на вимушені канікули».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: