Завантаження ...

У Сумах ремонтують дороги

У Сумах ремонтують дороги фото

Поточний ремонт дорожнього покриття на території громади вже починають. Як зазначають в Сумській міській раді, деякі з них знаходяться в аварійному стані.

Сьогодні, 11 травня, під час засідання виконавчого комітету Сумської міської ради було ухвалено рішення: почати роботи з проведення ремонту доріг на території громади. Згідно з інформацією міського голови Олександра Лисенка, ситуація з деякими дорогами наразі близька до аварійної, тому ремонт треба починати негайно. Крім того, директор департаменту інфраструктури міста Олександр Журба повідомив, що це перша черга ремонтів, на яку витратять вісім мільйонів гривень. 

 

"Заплановано відремонтувати близько 7800 м кв асфальтобетонного покриття на території Сумської міської територіальної громади. Першочергово до списку включені роботи на дев’яти вулицях", - пише міська рада.

 

Нагадаємо, Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій попередило жителів Сумщини про підвищену небезпеку виникнення пожеж на території області. 11 та 12 травня встановлено п'ятий рівень небезпеки, повідомила ДСНС, посилаючись на прогноз гідрометцентру. Також мешканців Сумщини наполегливо просять не палити суху траву або сміття.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: