Завантаження ...

У Сумах проведуть цикл благодійних екскурсій

У Сумах проведуть цикл благодійних екскурсій фото

Сумська міська рада та Агенція промоції "Суми" повідомила, що в Сумах для усіх охочих організовують цикл благодійних екскурсій містом.

Агенція промоції "Суми" оголошує цикл благодійних тематичних екскурсій "Містичні Суми" для гостей на мешканців міста. Заходи відбуватимуться кожного четверга о 18:00, 19 та 26 травня. Почнеться екскурсія біля скульптури "Дама з парасолькою", що на Покровській площі. Вартість вільна: учасники екскурсії повинні будуть зробити вільний благодійний внесок наприкінці. 

 

"Авторська екскурсія «Містичні Суми» ознайомить жителів та гостей міста з цікавими незвичайними фактами, міськими легендами, потойбічними історіями, які не мають пояснення. Екскурсія починається в самісінькому центрі міста та закінчується на центральному міському кладовищі, де біля загадкової масонської піраміди ми разом з екскурсоводом будемо ловити справжніх привидів за допомогою біо-рамок!"- обіцяють організатори. 

 

Реєстрація за телефоном: 068 435 27 10.

Нагадаємо, нещодавно Агенція промоції "Суми" повідомила, що "Ніч музеїв" у місті відбудеться, попри війну. Однак, захід змінить свій форват. Крім того, наразі організатори шукають охочих стати частиною команди волонтерів. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: