Завантаження ...

Середино-Будську громаду знову обстріляли

Середино-Будську громаду знову обстріляли фото

Дмитро Живицький, очільник Сумської ОВА, розповів про ситуацію на кордоні з росією. Згідно з його відомостями, з 19 по 20 червня окупанти постійно обстрілюють Середино-Будську громаду.

Уночі 19 червня російські військові два рази обстріляли Середино-Будську громаду. Від мінометних обстрілів постраждали житлові квартали: пошкоджені господарчі споруди, приватні будинки. Один - зруйновано повністю.

 

"Сьогодні вночі ворог двічі відкривав вогонь зі своєї території по Середино-Будській громаді.  З 4 до 5 ранку і потім близько 7. Гатили з міномету по житловим кварталів міста Середина-Буда. Пошкоджені щонайменше 10 приватних будинків мирних мешканців, господарчі споруди. Один будинок зруйновано внаслідок пожежі після влучання ворожого боєприпасу", - писав про це посадовець.

 

У той же день, 19 червня, регіон знову обстрілювали з мінометів. Зафіксували близько десяти ударів, деякі - по території міста. 

 

"Середино-Будська громада сьогодні і вдень була під ворожими обстрілами. Пообіді росіяни відкрили мінометний вогонь, 10 прильотів по території громади, 3 з яких по території самого міста. За попередніми даними жертв немає, інформація про руйнування уточнюється", - прокоментував Дмитро Живицький. 

 

20 червня, сьогодні, Середино-Будську громаду атакували з артилерії. Зафіксовано близько 30 ударів, усі - з території держави-агресорки.Як повідомляють, жертв та руйнувань немає. 

 

"Сьогодні близько пів на шосту ранку росіяни зі своєї території обстріляли Середино-Будську громаду. Артилерійський вогонь, 30 приходів. Жертв та руйнувань немає", - повідомили в адміністрації.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: