Завантаження ...

Сумчан запрошують на тренінги і лекції

Сумчан запрошують на тренінги і лекції фото

Команда громадської організації «Місто розумних» та журналу Цукр у листопаді запустили проєкт, у якому продовжують створювати синергію бачення громадянського суспільства та закликають людей долучитись до підтримки відновлення та розвитку Сумщини.

Цього тижня у рамках проєкту відбудуться:

Тренінг: Не Starlink єдиним: як забезпечити доступ до інтернету в умовах відключення електроенергії

7 грудня, Громадський простір «Розумний Хаб», вулиця Кузнечна, 2, 18:30

Через постійні терористичні атаки на критичну інфраструктуру нашої країни з боку окупантів українці вимушені залишатись тривалий час без електроенергії та інтернету. Але існує безліч способів, як вийти з цієї ситуації та забезпечити доступ до мережі навіть без електроенергії. Саме про це і розкаже на технічному тренінгу спеціаліст із телекомунікацій — Олег Ольшанський.

Реєстрація: https://cukr.city/internet

Лекція: Розмова-рефлексія про українську мову

8 грудня, Громадський простір «Розумний Хаб», вулиця Кузнечна, 2, 18:30

Євген Мурза (проект Sumygard) поговорить про перехід на українську в суспільному та побутовому житті. Якщо ви вже перейшли, плануєте переходити або готові допомагати в переході на українську своїм близьким і друзям — долучайтеся до зустрічі, де зможете дізнатися як це зробити краще.

Реєстрація: https://cukr.city/mova

Тренінг: Повернутися до внутрішньої тиші: вчимося усвідомлено дихати та проживати стрес

9 грудня, Громадський простір «Розумний Хаб», вулиця Кузнечна, 2, 18:30

Повертаємося до внутрішньої тиші та спокою. Дмитро Гілітуха, засновник проєкту Yogaist, допоможе навчитись проживати емоційні коливання та відновлювати ресурс нервової системи.

Тренінг передбачає безпосередню практику, тому з собою організатори просять за можливості взяти йога-килимок і максимум енергії для роботи зі своїм тілом та емоціями.

Реєстрація: https://cukr.city/tysha

Лекція: Війна і особистість: ПТСР та інші психологічні загрози воєнного часу

11 грудня, Громадський простір «Розумний Хаб», вулиця Кузнечна, 2, 11:00

Війна — страшне та унікальне явище для нашої особистості.  Кожен з нас має свою фізіологію та досвід і саме це обумовлює наші реакція і залишає безліч питань. Поговоримо про те, як війна змінює нашу особистість, що таке ПТСР і чому про нього говорять? Спікер: Мартін Лазіцкий — нейропсихолог, кризовий психолог, кпт-орієнтований психолог

Реєстрація: https://cukr.city/ptsr

Усі зібрані кошти будуть направлені на закупівлю трьох комплектів Starlink з абонплатою на 6 місяців для трьох центрів реабілітації дітей на Сумщині.

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: