Завантаження ...

Молодшого сержанта із Сум Юрія Гавриленка провели в останню путь

Молодшого сержанта із Сум Юрія Гавриленка провели в останню путь фото

30 грудня у Сумах попрощалися з молодшим сержантом Юрієм Гавриленком, бійцем стрілецького взводу. Він загинув 11 грудня під час бою в районі Бахмута Донецької області.

Бійця провели в останню путь з військовими почестями на Алеї Слави Баранівського кладовища у Сумах, пише Суспільне Суми. Останні слова про загиблого сказав офіцер міського Центру комплектування Руслан Флорчук:

"Одним з сміливців, що став до зброї, був солдат Гавриленко Юрій Павлович – стрілець, стрілецького відділення сухопутних військ. Юрій за покликом серцям захищав свою державу в лавах Збройних сил України".

Попрощатися з Юрієм Гавриленком прийшли рідні, друзі та колеги з сумських підприємств, де він працював фахівцем з теслярської справи.

"Працювали на "Насосенергомаші" в суміжних цехах. Дуже порядна людина, талановита, роботяща, дуже нам його буде не вистачати", — каже Андрій Строжук, колега.

Денис з позивним "Лисий" говорить, що він — колега та побратим загиблого — разом працювали на машинобудівному заводі Сум:

"Він поїхав. Я кажу: "Юра, а що робити, треба". Він питає: "А ти служиш?" Кажу, так. Каже: "Ну, і я поїду". Юра, ми з тобою, ми тебе пам’ятаємо і будемо пам’ятати і надалі. Скільки років будемо жити самі, стільки й будемо пам’ятати".

"Знала тільки позитивно, такої колоритної людини в моєму житті вже не буде. Він у нас був світлячком, любив Україну, патріот України. Співчуття рідним: матері, доньці, дружині. Вічна пам’ять, Царство Небесне! На жаль, війна забирає найкращих", — каже Олена Міщенко, подруга.

У Юрія Гавриленка залишилася мати, сестра, дружина та донька. Йому завжди буде 45 років.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: